زردی دندان

دلایل زردی دندان: فاکتورهای پنهان در پس تغییر رنگ دندان

یک لبخند روشن و سفید می تواند تفاوت قابل توجهی در اعتماد به نفس و ظاهر کلی فرد ایجاد کند. با این حال، بسیاری از افراد با دندان های زرد دست و پنجه نرم می کنند که می تواند منبع خجالت و خودآگاهی باشد. اما دقیقا چه چیزی باعث زرد شدن دندان ها می شود؟ در این مقاله عمیق، به عوامل زمینه‌ای برای تغییر رنگ دندان می‌پردازیم و دلایلی را بررسی می‌کنیم که چرا سفیدهای مرواریدی شما ممکن است مانند گذشته سفید نباشند.

بهداشت نامناسب دهان:

یکی از شایع ترین علل زردی دندان ها، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است. هنگامی که به طور مرتب مسواک و نخ دندان نکشید، پلاک و تارتار روی دندان‌هایتان ایجاد می‌شود که منجر به تغییر رنگ دندان‌ها می‌شود. باکتری های موجود در دهان ذرات غذا، به ویژه قندها و کربوهیدرات ها را تجزیه می کنند و اسید تولید می کنند که می تواند مینا و عاج دندان های شما را فرسایش داده و باعث زرد به نظر رسیدن آنها شود.

زردی دندان

رژیم غذایی و تغذیه:

غذاها و نوشیدنی هایی که مصرف می کنید نیز می توانند به زرد شدن دندان ها کمک کنند. قهوه، چای، شراب قرمز و انواع توت ها همگی به دلیل لکه دار کردن دندان ها بدنام هستند، در حالی که غذاهای شیرین و اسیدی می توانند روند پوسیدگی را تسریع کنند. حتی غذاهای سالم مانند اسفناج و گوجه فرنگی می توانند کروموژن ها را از خود به جای بگذارند که می توانند به مینای دندان بچسبند و باعث تغییر رنگ شوند.

تنباکو و نیکوتین:

سیگار کشیدن و استفاده از محصولات تنباکو از عوامل موثر در زرد شدن دندان ها هستند. نیکوتین و قطران موجود در این محصولات می توانند باعث ایجاد لکه های قابل توجهی شوند و همچنین مواد شیمیایی می توانند رنگ دندان های شما را در طول زمان تغییر دهند.

در هنگام سفید کردن دندان چه اتفاقی می افتد؟ اگر دندان های خود را سفید کرده اید، ابتدا باید 2 تا 3 بار به جراحی دندان مراجعه کنید.

پیری :

با افزایش سن، دندان های ما به طور طبیعی به دلیل فرسودگی زندگی روزمره زردتر می شوند. مینای دندان‌های ما فرسوده می‌شود و عاج زیرین را که رنگی مایل به زرد دارد نمایان می‌کند.

بلیچینگ دندان

ژنتیک :

برخی افراد ممکن است به دلیل عوامل ژنتیکی بیشتر مستعد زردی دندان باشند. اگر والدین شما دندان های زرد داشتند، ممکن است شما نیز با تغییر رنگ دندان مواجه شوید.

داروها :

برخی داروها مانند تتراسایکلین و داکسی سایکلین می توانند باعث تغییر رنگ دندان در کودکانی شوند که دندان هایشان هنوز در حال رشد است. در بزرگسالان، داروهایی مانند آنتی هیستامین ها و داروهای فشار خون بالا نیز می توانند به زرد شدن دندان ها کمک کنند.

برای خوندن مطالب بیشتر میتونید به سایت زیر مراجعه نمایید.

 کارهای دندانپزشکی :

ترمیم های دندان مانند پرکردن، روکش و کانال ریشه گاهی اوقات می توانند باعث تغییر رنگ دندان شوند. مواد مورد استفاده در این روش ها می توانند با ساختار دندان واکنش داده و منجر به زردی دندان شوند.

بیماری لثه:

التهاب لثه و پریودنتیت می تواند باعث التهاب و عفونت در لثه شود و منجر به تغییر رنگ دندان شود.

فلوروز:

مصرف زیاد فلوراید به خصوص در دوران کودکی می تواند باعث ایجاد لکه های سفید یا زرد روی دندان ها شود.

عوامل محیطی:

قرار گرفتن در معرض سطوح بالای فلوراید در محیط، مانند آب آشامیدنی یا از طریق قرار گرفتن در معرض صنعتی نیز می تواند به زرد شدن دندان ها کمک کند.

اکنون که علل اصلی زردی دندان ها را بررسی کرده ایم، درک این نکته ضروری است که تغییر رنگ دندان یک بیماری دائمی نیست. با مراقبت های مناسب از دهان، تغییرات رژیم غذایی و درمان های حرفه ای سفید کننده دندان، می توان دندان های خود را به حالت طبیعی و سفید مرواریدی خود بازگرداند.

در کلینیک دندانپزشکی سعادت ما طیف وسیعی از گزینه‌های سفیدکننده دندان را ارائه می‌کنیم، از جمله درمان‌های داخل مطب و کیت‌های سفیدکننده در خانه. دندانپزشکان و بهداشتکاران مجرب ما با شما همکاری خواهند کرد تا بهترین روش درمانی را برای نیازها و اهداف منحصر به فرد شما تعیین کنند. همین امروز با ما تماس بگیرید تا قرار ملاقات خود را تعیین کنید و اولین قدم را به سمت لبخندی روشن تر و سفیدتر بردارید!

 

السؤالات المتداولة

آیا سفید کردن دندان روی دندان مصنوعی جواب می دهد؟

سفید کردن دندان ها روی پروتزها، روکش ها، پرکردگی ها یا روکش ها کار نمی کند.

5/5 - (5 أصوات)