ایمپلنت دندان
کلینیک دندانپزشکی سعادت مشهد
ایمپلنت دندان چیست؟0 تا 100 ایمپلنت دندان و روش های کاشت آن + لیست تعرفه های کاشت ایمپلنت و بیمه های تحت پوشش
پزشک تایید کننده: دکتر علی سعادت
نویسنده: گروه تبلیغات کلینیک دندانپزشکی سعادت | مدت زمان مطالعه: 20 دقیقه | تاریخ انتشار: 1403/03/03 | تاریخ بروز رسانی: 1403/04/11 | 10 نظر | 250 بیننده
آنچه در این مقاله خواهید دانست:
ایمپلنت دندان (Dental implant) بهترین روش برای جایگذاری کردن دندانهای از دست رفته است. آنها پایههای کوچکی هستند که با اتصال به استخوان فک درون ریشه دندان جای میگیرند. بدین ترتیب دندانهای ایمپلنتی همچون دندانهای طبیعی عمل میکنند.
ایمپلنت دندانی در مواردی مورد استفاده قرار می گیرند که فرد به دلایلی دندان خود را از دست داده است. در این موارد ایمپلنت دندان به علت اینکه در جای دندان از دست رفته دندانی دقیقا همرنگ دندان های شما و با استقامت و استحکام بالا ایجاد می کند بسیار مورد استقبال این افراد است.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان که نوعی پروتز کاشتنی است یک روش جایگزینی مناسب برای دندانهای از دست رفته بر اثر پوسیدگی، آسیبدیدگی یا بیماری لثه بهشمار میآید. این روش به جای دندان مصنوعی استفاده میشود که مشکلات خاص خودش را داشت.
ایمپلنتها با قرار گرفتن در بافت لثه و زیر استخوان فک مثل یک ریشه دندان طبیعی عمل میکنند. در واقع ایمپلنت همان پیچ فلزی است که درون استخوان قرار میگیرد و پس از گذشت چند ماه به بافت آن پیوند میخورد. این پیچ به نوعی طراحی شده که جسم خارجی تلقی نشود و سازگاری درستی با فک شما خواهد داشت.
مراحل ایمپلنت دندان
ایمپلنت به صورت کلی در 4 مرحله انجام می گیرد:
فیکسچر گذاری، هیلینگ ایمپلنت، اتصال اباتمنت، جایگذاری روکش دندان
فیکسچر گذاری
فیکسچر ایمپلنت یکی از قطعه های بسیار ضروری در کاشت های دندانی است که به عنوان ریشه دندان در استخوان فک قرار میگیرد . به طور کلی جنس فیکسچرهای ایمپلنت از فلز تیتانیوم است که البته در کیفیت های متفاوتی طراحی و تولید میشوند. فیکسچر ایمپلنت در سالهای گذشته به شکل میخ و امروزه به شکل پیچ طراحی شده است و در خط زیر لثه، در داخل استخوان فک قرار گرفته و در ظاهر توسط بیمار دیده نخواهد شد.
هیلینگ ایمپلنت
هیلینگ ایمپلنت با ظاهر کروی شکل پس از فیکس شدن فیکسچر ایمپلنت در استخوان فک روی ایمپلنت و بالای لثه سوار میشود، اصولا ارتفاع هیلینگ بین ۲ الی ۱۰ سانتی متر است و در اندازهها و قطرهای متفاوتی ساخته میشود که جراح دندانپزشک بر اساس شرایط استخوان فک و لثه بیمار، هیلینگ مناسب برای ایمپلنت را انتخاب میکند.
اتصال اباتمنت
برای اتصال اباتمنت به دندان می توان از روش های مختلفی استفاده نمود که عبارتند از:
در روش اول: می توان از چسب مخصوص دندان استفاده نمود که به اباتمنت چسبانده می شود. این نوع چسب ها می توانند مانند روکش به دندان ها متصل شوند و از نظر زیبایی کاربرد بیشتری دارند.
روش دوم: اتصال اباتمنت به دندان ها را می توان با استفاده از پیچ لگ دانست. در این روش با استفاده از پیچ ، با عبور آن از روکش ، اباتمنت به روکش متصل می گردد. با قرار گرفتن پیچ در جای خود ، سوراخ ایجاد شده با استفاده از رزین (یک ماده طبیعی یا شیمیایی که بسیار چسبناک است) پر می گردد.
روش سوم: برای اتصال دندان اباتمنت به دندان ها ، استفاده از ضمایم های خاصی است که بر روی ایمپلنت ها سوار شده و باعث سفت و محکم شدن دندان های مصنوعی می شوند.
جا گذاری روکش دندان
میدونستی اینجا توی بهترین کلینیک دندانپزشکی مشهد تو میتونی الان درمان شی بعدا پرداخت کنی؟
انواع ایمپلنت
ایمپلنت معمولی
همان ایمپلنت دندانی رایج هستند که در درون استخوان فک قرار داده می شود و پس از حدود 3 الی 6 ماه به استخوان فک جوش می خورند.
ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال یکی از تکنولوژی های در دندانپزشکی است، که از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی برای بررسی شرایط استخوان فک و موقعیت قرار گیری رشته های عصبی استفاده می کند. دندانپزشک با داشتن این اطلاعات معتبر میتواند عمل کاشت ایمپلنت را با کمترین شکاف در فک طراحی کند.
دندانپزشکی با محوریت دیجیتال می تواند جایگزین مناسبی برای روش های درمان ایمپلنت معمولی باشد. با اطمینان می توان گفت در آینده، دندانپزشکی دیجیتال کاملا مرسوم خواهد شد و روند درمان ایمپلنت ، سرعت ، دقت، کیفیت، و زیبایی کار نهایی افزایش می یابد.
مقالات و اطلاعات بیشتر درباره ایمپلنت دیجیتال را از این سایت northpointefamilydental مشاهده بفرمائید.
ایمپلنت فوری
این نوع ایمپلنت ها سرعت جوش خوردن بیشتری به استخوان فک دارند و طول درمان در این نوع ایمپلنت ها بسیار کمتر می باشد. بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اوردنچر
بریج بر پایه ایمپلنت
قیمت ایمپلنت دندان
بیا سعادت درمان شو بعدا پرداخت کن
ما در بهترین کلینیک دندانپزشکی مشهد با برند های :
آلمانی
کره ای
آمریکایی
سوئیسی
مراقبت های بعد از کاشت ایمپلنت
در ساعات ابتدایی گاز پانسمان در دهان شما قرار دارد که نباید آن را جا به جا کنید.این گاز را آرام روی دندان خود فشار دهید .بعد از برداشت گاز استریل اگر خونریزی شما کاهش نیافت گاز خود را تعویض کنید و تا مدت 30 دقیقه روی دندان خود بگذارید و مدام آب دهان خود بگذارید و مداوم آب دهان را قورت داده و بیرون نریزید.
ناحیه جراحی شده را به هیچ عنوان با دست یا زبان خود تحریک نکنید.ممکن است شما در روز های ابتدایی با علائمی مانند ورم لثه خونریزی مستمر خروج مایع از لثه و درد روبه رو شوید که این علایم نشاندهنده ی جوش خوردن استخوان فک با پایه ی ایمپلنت هست که بعد از دو هفته کاملا از بین میروند.
از شستن دهان خود تا 8 ساعت ابتدایی اجتناب کنید
از انجام فعالیت های ورزشی و سنگین در این مدت جدا اجتناب کنید.
استفاده از کمپرس یخ در 48 ساعت اول جراحی جهت کاهش درد و تورم استفاده نمایید.48 ساعت ابتدایی غذاهای سرد و نرم میل شود
دارو های تجویز شده توسط پزشک را به صورت مرتب استفاده نمایید.
به هیچ عنوان از سیگار و الکل استفاده نکنید زیرا سبب خونریزی مجدد و ایجاد عفونت و اختلال در روند بهبود میگردد. از آب نمک و بهداشت دهان و دندان غافل نشوید.
سوالات متداول
1-فیکسچر از چه جنسی هستش؟
فیکسچر از جنس تیتانیوم هست که هیچگونه آسیب یا عارضه ای برای شخص تحت درمان ندارد
2-ایمپنلت دندان برای چه رنج سنی مناسب هست؟
جناب آقای دکتر سعادت در کلیپ زیر بصورت کامل به این سوال پاسخ میدهند
3- عمل سينوس ليفت چیست؟ چرا انجام میشود؟
در مقاله مربوط به سینوس لیفت به صورت کامل به این موضوع پرداختیم